Skip to main content

Duurzaam

Een park voor de toekomst. Waar natuur, milieu en cultuur belangrijk zijn.

Bij de bouw en aanleg, maar ook straks in de exploitatie. Zo geeft het park een boost aan de lokale economie. En draagt het bij aan de klimaatdoelstellingen.

Zeeuwse aannemers

We werken met lokale bouw-, installatie- en onderhoudspartners. Voor de bouw gebruiken we zoveel mogelijk Zeeuwse bouwmaterialen. Architecten ontwerpen gebouwen, woningen én het landschap in Zeeuwse stijl.

Aardgasvrij park

Alle woningen en gebouwen zijn zeer goed geïsoleerd en we koken elektrisch. Op het park rijden, buiten de wisseldagen, geen auto’s. Voor vervoer en logistiek op het park gebruiken we fietsen en elektrische voertuigen. Onze energie komt voor het overgrote deel van aardwarmte en zonnepanelen. De installatie en het onderhoud van de duurzame voorzieningen voor energie bieden kansen voor een nieuwe generatie vakmensen.

Duurzame kwaliteit

Bij de exploitatie van Hof van Saksen in Drenthe zijn alle nieuwe woningen in eigendom van de exploitant gebleven. Dat is ook de insteek bij het Waterpark Veerse Meer indien hier een vergelijkbaar park gerealiseerd kan worden. Onderhoud, renovatie en vernieuwing is zo geborgd. Door tijdige investeringen in zowel het park als de huizen, gaat het park met haar tijd mee, blijft het mooi en aantrekkelijk voor gasten en heeft het een duurzame toekomst.

Streekproducten

In de restaurants koken we met regionale producten. Ook gasten die niet op het park verblijven zijn welkom om bij ons culinair te genieten. De versproducten zoals brood, vlees en zuivel komen uit de omgeving. Die verkopen we ook in onze winkels. En natuurlijk geven we onze gasten tips voor uitjes naar typisch Zeeuwse ondernemers.

In het centrum van het resort komt een Zeeuwse markt waar elke dag vers brood gebakken wordt. Daarnaast vind je hier onder andere de slager, de visboer en de versafdeling met zuivel, groente en fruit. In de schappen liggen veel Zeeuwse seizoen- en streekproducten, zoals kaas, kersen, zeekraal, aardbeien, appels, lokaal geperst sap en lokaal gebrouwen bier.

Natuurlijk

Een park met natuurlijke ruimte. In lijn met de Zeeuwse visie, is het park in balans met de natuur. 

Buitengewoon

Een buitengewoon park in Zeeland. Dat zowel Zeeuwen als gasten unieke kansen biedt. Nu en in de toekomst.