Skip to main content

Over het park

Waterpark Veerse Meer
Natuurlijk, duurzaam en buitengewoon

Buitengewoon genieten

Genieten met het hele gezin. Voor elk gezelschap is er een perfecte accommodatie: sfeervol en comfortabel. Hier kunnen gasten in alle rust de natuur beleven of genieten in een van de restaurants, het mooie zwemparadijs of de spa. En voor de kleintjes is er een smaakvolle indoor speeltuin.

Prachtige omgeving

Het park ligt aan de randen van het Veerse Meer. Een bijzonder natuurgebied. Maar ook dé plek om te zeilen, surfen, zwemmen, duiken, waterskiën, suppen, kanoën en vissen. Rond het Veerse Meer kun je prachtig fietsen en wandelen. Het historische stadje Veere en de Zeeuwse steden Middelburg, Goes en Vlissingen liggen vlakbij. En met zo’n 650 kilometer Zeeuwse kust is er altijd een strand dichtbij.

Plan Waterpark Veerse Meer Nieuw

Het plan voorziet in een park dat de regio van nature versterkt door kwaliteit in landschap, accommodaties, bedrijfsvoering en recreatief aanbod. Dit kan door een vergroting van het huidige park van 57 hectare tot 89 hectare. Daarnaast is de planning om 14 hectare onbebouwd en openbaar natuurgebied toe te voegen. Op het park zelf wordt 10 hectare natuur en 15 hectare water ingevoegd. De recreatieverblijven komen verder uit elkaar te liggen. u staan er 24 overnachtingsunits per hectare, dat worden er 10 per hectare. Naast de bestaande 65 recreatiewoningen, worden er voor gasten 800 recreatiewoningen en 22 appartementen gebouwd. Voor het personeel komen er 8 woningen. Dit aantal past bij het park dat we voor ogen hebben en is minder dan nu in het huidige bestemmingsplan voorzien.

Meer informatie

Bekijk hier een overzicht van alle informatie- en participatiemomenten. Meer gemeentelijke informatie over het project, inclusief procedures, verkeersonderzoeken, participatie en bestemmingsplan, is te vinden op www.middelburg.nl/wvm

Tijdlijn

Natuurlijk

Een park met natuurlijke ruimte. In lijn met de Zeeuwse visie, is het park in balans met de natuur. 

Duurzaam

Een park voor de toekomst. Waar natuur, milieu en cultuur belangrijk zijn. Bij de bouw en aanleg, maar ook straks in de exploitatie.

Buitengewoon

Een buitengewoon park in Zeeland. Dat zowel Zeeuwen als gasten unieke kansen biedt. Nu en in de toekomst.