Over de investeerder

Investerings­maatschappij Driestar is eigenaar van Waterpark Veerse Meer

Zij realiseren het nieuwe plan en blijven exploitant van het park. Dat doen zij ook bij Hof van Saksen, een vergelijkbaar landelijk opgezet park in Drenthe (www.hofvansaksen.nl). Een team van experts werkt, in samenwerking met de gemeente Middelburg, aan de realisatie van het Plan Waterpark Veerse Meer Nieuw.

Driestar investeert voor de lange termijn in bijzondere projecten. Dat doet Driestar al ruim 30 jaar. Meer informatie over Driestar is te vinden op www.driestar.com
De verrekijker

De verrekijker

Jacco van Leeuwen kijkt door de verrekijker naar een waterrijk gebied. Hij ziet niet alleen veel water, maar vooral heel veel kansen.

Lees verder

Terugkijken recente informatieavond Waterpark Veerse Meer

Terugkijken recente informatieavond Waterpark Veerse Meer

De digitale informatieavond over het ontwerpbestemmingsplan van het nieuwe plan Waterpark Veerse Meer was op 20 januari 2021. De gemeente Middelburg gaf informatie over de procedurele ontwikkelingen sinds mei 2020, een verkeersdeskundige over de verkeersonderzoeken en ontwikkelaar Driestar over het actuele ontwerpbestemmingsplan.

Lees verder

De verrekijker

De verrekijker

Een plan beoordelen is moeilijker dan je denkt. Waar moet je op letten, wat kan volgens jou beter en waarom? Je advies moet helder, concreet en realistisch zijn. Het ontwerp van Driestar voor de herontwikkeling van het Waterpark Veerse Meer is door verschillende ogen gelezen. Voor alle partijen was de natuurlijke omgeving de inspiratiebron.

Lees verder