Skip to main content

Over de investeerder

Investerings­maatschappij Driestar is eigenaar van Waterpark Veerse Meer

Zij realiseren het nieuwe plan en blijven exploitant van het park. Dat doen zij ook bij Hof van Saksen, een vergelijkbaar landelijk opgezet park in Drenthe (www.hofvansaksen.nl). Een team van experts werkt, in samenwerking met de gemeente Middelburg, aan de realisatie van het Plan Waterpark Veerse Meer Nieuw.

Driestar investeert voor de lange termijn in bijzondere projecten. Dat doet Driestar al ruim 30 jaar. Meer informatie over Driestar is te vinden op www.driestar.com

Waterpark Veerse Meer ontwikkeling gaat door!

De Raad van State besloot vandaag dat het bestemmingsplan Waterpark Veerse Meer onherroepelijk is. Driestar, eigenaar en ontwikkelaar van Waterpark Veerse Meer, kan nu officieel van start gaan met de verdere uitwerking en uitvoering van het plan voor een nieuw Waterpark Veerse Meer.

PZC artikel vliegveld Midden-Zeeland

Baan vliegveld Midden Zeeland wordt gedraaid. De nieuwe baan ligt straks van noordoost naar zuidwest: als je op de klok kijkt, van 2 naar 8 uur.

De verrekijker

Klaas van de Ketterij kijkt door de verrekijker naar de omgeving van het vakantiepark. Het valt hem op dat toerisme en natuur steeds beter gecombineerd wordt.