Skip to main content

Nieuws­berichten

Een park voor mensen die, in een mooie omgeving, dat typisch Zeeuwse willen ervaren: land in zee, wind door je haren, ruimte en nieuwe dingen beleven. Er is gekozen voor een ruime opzet met veel groen en water zodat het geheel zo natuurlijk mogelijk in de omgeving opgaat. Op het park komt een relatief groot aantal recreatieve accommodaties, gebouwd in Zeeuwse stijl. Zowel ontwerp als realisatie gebeurt in samenwerking met de omgeving en met oog voor de Zeeuwse natuur- en landschapswaarden. Duurzaamheid staat centraal bij ontwerp, bouw en exploitatie van het park.




Waterpark Veerse Meer ontwikkeling gaat door!

De Raad van State besloot vandaag dat het bestemmingsplan Waterpark Veerse Meer onherroepelijk is. Driestar, eigenaar en ontwikkelaar van Waterpark Veerse Meer, kan nu officieel van start gaan met de verdere uitwerking en uitvoering van het plan voor een nieuw Waterpark Veerse Meer.

Lees verder

De verrekijker

Klaas van de Ketterij kijkt door de verrekijker naar de omgeving van het vakantiepark. Het valt hem op dat toerisme en natuur steeds beter gecombineerd wordt.

Lees verder

De verrekijker

Jacco van Leeuwen kijkt door de verrekijker naar een waterrijk gebied. Hij ziet niet alleen veel water, maar vooral heel veel kansen.

Lees verder

Terugkijken recente informatieavond Waterpark Veerse Meer

De digitale informatieavond over het ontwerpbestemmingsplan van het nieuwe plan Waterpark Veerse Meer was op 20 januari 2021. De gemeente Middelburg gaf informatie over de procedurele ontwikkelingen sinds mei 2020, een verkeersdeskundige over de verkeersonderzoeken en ontwikkelaar Driestar over het actuele ontwerpbestemmingsplan.

Lees verder

De verrekijker

Een plan beoordelen is moeilijker dan je denkt. Waar moet je op letten, wat kan volgens jou beter en waarom? Je advies moet helder, concreet en realistisch zijn. Het ontwerp van Driestar voor de herontwikkeling van het Waterpark Veerse Meer is door verschillende ogen gelezen. Voor alle partijen was de natuurlijke omgeving de inspiratiebron.

Lees verder

  • 1
  • 2